Volvogrossisten.se

Think outside the box..

En affär för framtiden som ger dig arbetsro i verkstaden

En av Volvohandelns starkaste fördelar som leverantör är att vi kan stötta dig på alla plan i verksamheten. Som leverantör har vi större möjlighet än någon annan att se till dina aktuella behov, från komplett sortiment och teknisk kompetens till verkstadslayout och produktionsutrustning. Tillsammans med oss står du bättre rustad att möta den framtid som väntar, med snabba tekniska förändringar, ökat antal modellvarianter och nya bildelar.

För aktuell kampanj, vänligen kontakta din återförsäljare.

En affär för framtiden som ger dig arbetsro i verkstaden.

En av våra starkaste fördelar som leverantör är att vi kan stötta dig på alla plan i din verksamhet. Som leverantör har vi större möjlighet än någon annan att se till dina aktuella behov, från komplett sortiment och teknisk kompetens till verkstadslayout och produktionsutrustning. Tillsammans med oss står du bättre rustad att möta den framtid som väntar, med snabba tekniska förändringar, ökat antal modellvarianter och nya bildelar.

Volvo Grossisten bygger samarbete.

Vårt mål är inte att leverera reservdelar och material till din verkstad. Vårt mål är att få nöjda Volvoägare, en strävan som vi delar med dig och som kan bli grunden för ett dubbelt givande samarbete. Volvo Grossisten bygger i praktiken på ett samarbete med din lokala Volvohandlare, där du som fristående verkstad får tillgång till den kunskap, styrka, bredd och precision som finns inom Volvosystemet.

Konkurrera med kunskap.

Ingen annan leverantör på marknaden kan lika mycket om Volvo som vi inom Volvohandeln. Här finns inte bara kunskapen om produkterna utan även allt du behöver veta om monteringen, bilens konstruktion och specialverktyg. Dessutom kan vi ge dig experthjälp med att skapa en rationell, ergonomisk och kundvänlig verkstad. Här kan vi bistå med allt från projektering och ritningsförslag till utrustning och inredning.

Ett komplett sortiment med allt du behöver.

Din lönsamhet hänger på ett snabbt, rationellt utfört arbete, minimal administration och låg kapitalbindning i lager. För att klara den ekvationen erbjuder vi vad du behöver – ett unikt och komplett sortiment på nära håll. Lägg därtill den kunskap som finns om bilarna, vilket säkerställer att du får rätt delar till din verkstad.

Leveranslösningar efter individuella behov.

Förutom att vi tillhandahåller ett fullvärdigt sortiment erbjuder vi givetvis snabba och pålitliga leveranser på ett sätt som passar din verksamhet. Med vår sammanlagda logistikkapacitet kan vi erbjuda över 200.000 artiklar inom ett dygn. Vårt jobb är också att tillsammans med dig komma överrens om på vilket sätt och hur ofta du vill ha dina leveranser. För att göra samarbetet ännu smidigare kan du självklart beställa online, vilket ger dig enklare orderläggning och snabba besked om lagerläge och priser.

Inte bara reservdelar.

Förutom reservdelar och tillbehör har vi ett heltäckande sortiment av däck, olja och batterier. Och för att kunna vara en komplett verkstadspartner erbjuder vi även allt som din verksamhet kräver i form av verkstadsutrustning, mekanikerutrustning, konsumentprodukter, förbrukningsmaterial och kemiprodukter. Vi representerar de ledande varumärkena med rätt kvalitet inom dessa områden.

Det ska vara enkelt att byta.
Om du vill undvika att ha ett för stort lager kan vi även hjälpa dig att planera leveranserna. Allt för att du alltid ska kunna erbjuda dina kunder det de vill ha. Och har du fått för mycket av något tar vi självklart tillbaka produkterna eller så får du byta dem mot något annat.

Miljöservice som gör det enklare att driva verkstad.

Att ta sitt ansvar för miljön och att ha en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt blir ett allt viktigare konkurrensmedel. Därför satsar vi inom Volvohandeln på färdiga system för källsortering och returer av miljöfarliga ämnen. Vi har rikstäckande samarbeten med landets ledande återvinningsföretag, vilket även du som partner till Volvo Grossisten har möjlighet att utnyttja genom vårt samarbete. Volvo har en egen miljöavdelning som driver ett omfattande miljöförbättringsarbete, vilket bland annat säkerställer att det finns korrekta innehållsdeklarationer och klara faktaunderlag på produkter i vårt sortiment. Vår miljöservice är ett starkt skäl för dig att välja oss som samarbetspartner.

Tryggare för alla parter med Volvo Originaldelar.

Med oss som leverantör kan du lugnt lita på att delarna du använder är desamma som bilarna är byggda av. Våra konsumenter förväntar sig alltid ett perfekt resultat och att alla delarna i bilen samverkar på rätt sätt. Med Volvo Originaldelar blir affären tryggare för alla inblandade. Dessutom är Volvo Original en garanti för att dina kunders bilars värde, kvalitet och säkerhet står sig.

Håller dig uppdaterad.

Det händer alltid mycket på Volvo. Nya innovationer, nya tekniker och nya standarder. För att du som grossistkund ska hålla dig ajour med allt som händer och kunna erbjuda dina kunder den absolut senaste Volvokunskapen anordnar vi varje år utbildningar av olika slag. Målet är att underlätta ditt jobb och göra dig till en bättre partner åt dina kunder.

En komplett Volvopartner. Och lite till.

Flexibilitet är viktigt. För att du ska kunna hälsa alla kunder välkomna och kunna lösa alla problem är vårt mål som partner till dig att alltid stå till tjänst. Så vilken reservdelsförfrågan du än ställer ser vi till att du har rätt del när du behöver den. Det är bara att slå oss en signal.

Volvogrossisten.se är navet i vår kommunikation.

Nu skapar vi en grossistportal vid namn volvogrossisten.se. Här får du en egen personlig sida med allt som du behöver. Bland annat får du tillgång till våra samtliga aktuella kampanjer, prislistor och nyheter. Och självklart kan du därifrån även sköta och hålla koll på dina beställningar.

Volvos varumärke är en stark grund för din affär.

Volvo lägger själva stora resurser på att stärka och utveckla sina varumärken Volvo och Volvo Original. För dig som fristående verkstadsägare och avtalspartner med Volvohandlaren innebär detta ytterligare en fördel när det gäller att bygga relationer med kunderna. Volvo kommunicerar kontinuerligt värdet av Volvo Original i konsumentledet, vilket befäster bilägarnas positiva attityder till det som Volvo står för – säkerhet, kvalitet, design och miljötänkande.

Volvo Originaldelar